Rólunk

Minőségi kültéri és beltéri nyílászárók forgalmazása 

A Milano Nyílászáró kiváló minőségben kínálja minden igényt kielégítő termékeit és magas szintű szolgáltatásait lakossági vásárlók, valamint a kis-és középvállalkozások számára.

Cégünk az ország egész területén fejti ki tevékenységét és örömmel áll megrendelői rendelkezésére. Szakembereink több mint 10 éves széleskörű és magas szintű tapasztalattal rendelkeznek a nyílászáró kereskedelem, tanácsadás területén. Munkatársaink szakértelemmel állnak rendelkezésre, munkájukat gondos odafigyelés jellemzi, hogy az Önök igényeinek megfelelően a legkiválóbb megoldásokat tudják biztosítani.

Szolgáltatásaink elsősorban a nyílászáró kereskedelemre irányulnak. Termékpalettánkon egyaránt megtalálhatóak a műanyag, valamit a fa termékek is, garázskapuk, valamint a nyílászárók elengedhetetlen, minden igényt kielégítő tartozékai, a redőnyök és a szúnyoghálók, valamint a különböző párkányok és könyöklők.

 A szerződéskötést követően elkezdődik az ablakok és ajtók méretre gyártása.

 

A Milano Nyílászáró legfőbb kitűzött célja Ügyfelei maximális elégedettségének elérése, illetve az, hogy olyan szolgáltatást nyújtson, amely hosszú éveken át értéket és kiváló minőséget képvisel. Filozófiánk az igényes, precíz és minőségi munkavégzésen alapszik.


Kérjük, tekintse meg referenciáinkat és kérjen árajánlatot még ma!

Válassza ki nálunk a legmegfelelőbb nyílászárót ! Örömmel állunk rendelkezésére!

Nálunk a minőség az első!

100% magyar tulajdon Gyors és precíz helyszíni felmérés
Kedvező árak Hozzáértő kollégák
Korrekt ügyintézés Garanciális munkavégzés
Több 1000 megkötött szerződés
Több 1000 elégedett ügyfél
Több 10.000 beépített nyílászáró
Ajánlatkérés Visszahívás kérése Ingyenes konzultáció x
phone icon