Tömörfa bejárati ajtók

Tömörfa bejárati ajtók alap tulajdonságai:

A bejárati ajtó nem csupán lakásunk, házunk bejárata, hanem annak egyik legfőbb névjegye, árulkodik a ház tulajdonosának ízléséről, stílusáról. Éppen ezért választják ügyfeleink szívesen a tömörfa bejárati ajtóinkat.

Tömörfa bejárati ajtóink első osztályú, hossztoldott, csomómentes borovi fenyő élfából készülnek, melyek a szabványos előírásoknak megfelelően kerülnek feldolgozásra. A tömörfa bejárati ajtók jellemzője, hogy mind a tok, mind a szárny rétegragasztással és hossztoldással készül, mely megoldások az utólagos deformációkat nagy mértékben csökkentik.

A termékek szabvány és egyedi méretben is kivitelezhetőek. A gyártási technológia során a termékek natúr kivitelben készülnek.

Igény esetén termékeinket Milesi típusú vizes bázisú lazúrrendszerrel felületkezeljük, így vásárlónk 18 különböző színből választhatnak.

Fehér szín esetén nem tudunk a szín tartósságára garanciát vállalni. A fehér festés felára 10%.

A felületkezelés következtében a fa védetté válik a mechanikus és légköri behatásokkal szemben. Azért, hogy a fa valóban szép és tartós legyen, elengedhetetlen a minőségi ipari festés, ahol a szerkezet minden egyes részét megvédjük az időjárás viszontagságaitól, az UV sugárzástól, a csapadéktól és a párától. Az ipari festés előnye az utólagos házilag történő festéssel szemben, hogy a különböző szerkezeti elemek különállóan vannak kezelve: üveg, vasalat, gumi és a vízvetők alatti rész. Ez házilag nem kivitelezhető, ezért az otthon történő felületkezelés rövid időn belül az ablakok belső károsodásához vezethet, így hamar tönkremennek a nyílászárók és presztízsüket vesztik.

Termékeink minősége az MSZ EN 14351-1:2006 sz. szabványnak megfelelőek, CE jelöléssel rendelkeznek.

Tömörfa bejárati ajtók lehetséges általános paraméterei:

Beépítési mélység/profil vastagsága: 68mm, 78mm, 88mm

Profil alapanyaga: első osztályú, hossztoldott, csomómentes borovi fenyő

Szabvány vagy egyedi méretben

Hőszigetelt fabetét

2 vagy 3 rétegű üveggel

GU -5 pontos biztonsági zár

Hoppe eloxált alumínium kilincs

Fa vízvető

Fa vagy alumínium küszöb

Gumitömítés

Üveges vagy tele

Széles üvegválaszték

Oldal és felülvilágító kiegészítő elemek

Natúr vagy felületkezelt kivitelben

18 féle színben

Tömörfa bejárati ajtók
*
A feltüntetett ár a legolcsóbb tömörfa bejárati ajtó ára. Az árváltozás jogát fenntartjuk, kérjük minden esetben érdeklődj kollégáinknál!
Ajánlatkérés Visszahívás kérése Ingyenes konzultáció x
phone icon