Fehér színű műanyag nyílászárók

Fehér színű műanyag nyílászárók alap tulajdonságai:

A fehér színű műanyag nyílászárók az egyik legnépszerűbb és leggyakoribb választás nyílászáró vásárlás vagy csere esetén. Cégünk termékpalettáján  egyaránt megtalálhatóak a legkedvezőbb árfekvésű, valamint a prémium termékek is, legyen szó, akár műanyag ablakról, vagy erkély ajtóról.

Műanyag nyílászáróinkat nem csak szabvány, hanem egyedi méretben kínáljuk Ügyfeleink részére, valamint különböző hőszigetelt és biztonsági üvegek is választhatóak a kívánt termékhez.

A műanyag nyílászárók rendkívüli előnye, hogy nem igényelnek különösebb törődést, egyszerűen és könnyen tisztíthatóak, felületük rendkívül ellenálló a különböző mechanikus sérülésekkel szemben. A műanyag nyílászárók gyártásakor különböző adalékanyagokat kevernek a műanyaghoz (pl. UV stabilizátor, vetemedés gátló, öregedés gátló stb..), melynek köszönhetően a nyílászárók hosszú évtizedekig megőrzik alakjukat és ellenállnak az őket érő környezeti hatásoknak.

Az általunk forgalmazott műanyag nyílászárók megfelelnek a legmagasabb minőségi és esztétikai elvárásoknak, minden termékünkre garanciát vállalunk.

Fehér színű műanyag nyílászárók lehetséges általános paraméterei:

 Beépítési mélység/profil vastagsága: 74mm, 76mm, 82mm, 82,5mm

Légkamrák száma: 5, 6, 7

 Üveg hőveszteségi értéke: K=1,0W/m2K, K=0,6W/m2K; K=0,5W/m2K két és háromrétegű üveg, valamint igény esetén meleg peremmel is rendelhető

 Gumitömítés: extrudált gumitömítés fekete és szürke színben az ablak színétől függően, 2 vagy 3 tömítéssel

 Vasalat: GU német valat rendszer, Roto NT német vasalat rendszer, vagy Maco Multi-Matic vasalat rendszer, hibás működtetés és kiemelés megakadályozó funkcióvédelem, vasalatba épített résszellőző, több ponton záródó alap biztonsági vasalat, Roto kilincs

 Profil és üvegezőléc alakja: profilonként eltérő (szögletes, kerek, kerekített)

Profil alaptulajdonságai: hőhídmentes, ütésálló, akril bázisú PVC profil, UV sugárzást álló alapanyaggal, magas felületi fényű

Acélmerevítés: minden tartományban erős, horganyzott acélmerevítés

 Kiegészítő esztétikai és funkcionális lehetőségek: osztások (valódi és üveg közötti), díszüvegek, fa utánzat

 Funkcionalitás: minden kivitel (fixtől az emelő tolóig)

Fehér színű műanyag nyílászárók
*
A megjelölt műanyag ablak az árlistánkban szereplő paraméterekkel került kiemelésre. Kérjük, minden esetben kérj egyedi ajánlatot a számodra szükséges tételekről!
Ajánlatkérés Visszahívás kérése Ingyenes konzultáció x
phone icon