Tömör fenyő beltéri ajtók

Tömör fenyő beltéri ajtók alap tulajdonságai:

A tömör fenyő beltéri ajtók dekoratív elemei házunknak, lakásunknak. Mindenki ízlésnek megfelelően klasszikus vagy modern jellegben kínáljuk ügyfeleink részére, szabvány, vagy egyedi méretben.  Valamint az összes tömörfa ajtónkat tolóajtó kivitelben is elkészítjük, megrendelőink igényeihez igazodva. A fa nyílászárók természetes környezetet kölcsönöznek otthonának, mivel a fa természetes megjelenést, illatot és egészen más hangulatot áraszt a műanyag nyílászárókhoz képest. Tömör fenyő beltéri ajtóinkat hossztoldott (javított, nem csomómentes) lucfenyőből vagy hossztoldás mentes (javított csomómentes) borovi fenyőből kínáljuk 42 mm-es szerkezetvastagsággal.

Igény esetén termékeinket Milesi típusú vizes bázisú lazúrrendszerrel felületkezeljük, így vásárlónk 18 különböző színből választhatnak.

A felületkezelés következtében a fa védetté válik a mechanikus és légköri behatásokkal szemben. Azért, hogy a fa valóban szép és tartós legyen, elengedhetetlen a minőségi ipari festés, ahol a szerkezet minden egyes részét megvédjük az időjárás viszontagságaitól, az UV sugárzástól, a csapadéktól és a párától. Az ipari festés előnye az utólagos házilag történő festéssel szemben, hogy a különböző szerkezeti elemek különállóan vannak kezelve: üveg, vasalat, gumi és a vízvetők alatti rész. Ez házilag nem kivitelezhető, ezért az otthon történő felületkezelés rövid időn belül az ablakok belső károsodásához vezethet, így hamar tönkremennek a nyílászárók és presztízsüket vesztik.

Minden általunk forgalmazott tömör fenyő beltéri ajtó FAMEI által bevizsgált termék.

Tömör fenyő beltéri ajtók lehetséges általános paraméterei:

Szabvány vagy egyedi méretben

12 cm-es pallótok (vakküszöbbel + keményfa küszöb mellékelve)

Euro-Elzett Midi 7 normál kulcsos bevéső zár

Hoppe normál címkés eloxált alumínium kilincs

 Fix tokkal vagy utólagosan beépíthető ajtók

Tolóajtó kivitel

Tele, félig és üvegezhető kivitel

Széles üvegválaszték

Fix tokos termékeknél: Otlav 16 mm-es, 2 csapos becsavarható ajtópánt

Utólagosan beépíthető termékeknél: Otlav 3 dimenziós 14 mm-es 4 csapos ajtópánt

A gumitömítés az utólagosan beépíthető termékeknél széria tartozék

Natúr vagy felületkezelt kivitelben

18 féle színben

Tömör fenyő beltéri ajtók
Ajánlatkérés Visszahívás kérése Ingyenes konzultáció x
phone icon