Spóroljon a számláin!
Takarítson meg pénzt nyílászárói cseréjével!

Tudta, hogy nyílászárói cseréjével, éves szinten, akár 30%-os rezsicsökkenést érhet el? 

 

Vásárlóink visszajelzése

4-szer rendeltem már a Milano Nyílászárótól. Mindig nagyon elégedett vagyok az elvégzett munkával és a termékeikkel egyaránt! Csak ajánlani tudom Őket!

Bíró Tivadar - Érd


5 éve lakom már Budapesten, és mivel a panel programot leszavazta annó a házközösség, saját magam gondoskodtam a nyílászáró cseréről. Elsődleges szempontom a hangszigetelés és a fűtés számlaspórolás volt a legfontosabb, mivel az idei télen elég magas lett a régi elavult nyílászáróim miatt szinte az utcát fűtöttem. Gyors egyeztetés után ki is jöttek rögtön nem kellet heteket várni, pár óra alatt megvoltak, sőt az utómunkálatokat is renden elvégezték nem hagytak koszt maguk után. Tisztességes és megbízható munkát végeztek. A következő egy biztonsági ajtó csere lesz, azt is biztos rájuk fogom bízni annyira, meg vagyok velük elégedve! Bátran ajánlom bárkinek, náluk számít a minőségi munka és ügyfélközpontúak.

T.Lili-Budapest XIII. Ker


Precíz, minőségi munkát végeztek a munkások. Ideális választás lehet a cég bárkinek. Az ajtócsere és ablak csere a héten megtörtént. Nagyon elégedettek vagyunk a munkájukkal! Szó szerint elvégezték még a piszkos munkát is. Köszönjük!

Tóth Lajosné - Budapest


Korrekt, megfizethető árakon dolgoznak, pontosak, illedelmesek, precízek, tisztességesek. Rendben mentek a dolgok, nem volt semmi gond. Sőt még a számlákkal is sikerült spórolnunk!

Bödőcsné-Szirma


Nagyon szépen dolgoztak a kollégáik. Udvariasak voltak velünk, precízek, nagyon tisztán dolgoztak, minden a mi kívánságaink szerint történt. Köszönjük.

Tóth Sándorné -Eger


 Mi  is nyílászárót cseréltünk egy hónapja, a választásunk a széles termékkínálat és a kedvező árak miatt a Milano Nyílászáróra esett. Nagyon szépek az ablakok, a szerelők is pontos, precíz munkát végeztek. Nagyon meg vagyunk elégedve a munkájukkal a határidőket is rendre betartották. A másik lakásunkba is tőlük fogjuk megvenni az ablakainkat és a bejárati ajtót.

Üdvözlettel: Bakó Ferenc


A megrendelt redőnyöket 1 héten belül felszerelték, a megbeszélthez képest 2 héttel hamarabb is tudtak jönni. Fehér műanyag redőnyöket vettünk és végre nem süt be a nap, nem nyikorog, ha fel akarom húzni és nem esik rá a fejemre. A forma végre követi a funkciót! Köszönjük

Mindennel nagyon meg voltunk elégedve!  Még egyszer köszönjük a munkájukat!

Tóthék- Tiszavasvári


Köszönjük szépen a gyors munkát. Kollégáik nagyon szakszerűen és precízen jártak el! Az ablakok remekül állták a téli hideget nem párásodtak és kinti zajokat sem engedték át. 

Noémi Restás – Bp.


A megrendelt beltéri ajtókat a megbeszéltek szerint beszerelték, tisztességek munkát végeztek, maximálisan meg vagyok velük elégedve, ajánlom mindenkinek.

Kissné


Mi Vecsésen minden nyílászárót a Milano Nyílászárótól rendeltünk . Az ablakok 3 rétegű üvegesek, nagyon jól szigetelnek és nem párásodnak egyáltalán. Az ablakok hangszigetelése kiváló. Mester munkát végeztek Köszönjük!

K.Péter-Miskolc


Nálunk az ablakok nagyon rosszul szigeteltek, szerintem még rendszerváltás előtti ablakaink voltak, ezért sürgősen ki kellet cseréltetnünk őket. Ha tudtam volna, hogy ilyen sokat jelent már hamarabb kicseréltetem volna. Gázszámlám jelentősen csökkent a család is jobban érzi magát, élvezzük az otthon melegét. Esztétikailag is sokkal jobban fest. Ajánlom a céget mindenkinek, ez egy hosszú távú befektetés az egész családnak.

Gyurics Mihály


Az új műanyag nyílászáróknak köszönhetően az egész ház hőszigetelése nagyságrendekkel jobb lett, a hideg téli szoba nincs többé, nem fagyoskodunk. Egyszerűen nincs huzat a lakásban az új ablakok jóvoltából. Nem utolsó sorban a vásárolt nyílászárók beépítése is kellemetlenségek nélkül megoldódott, a szakemberek hibátlan munkát végeztek. Megbízhatóak voltak és a munkát a megbeszélt időre befejezték! Mindenkinek merem ajánlani őket. Garanciális beszerelés, kiváló minőség.

Kővári Zoltán


Lakásvásárlás után ez első dolgom a nyílászárók illetve az ajtók cseréje volt, mivel elég ramaty állapotban voltak. Körültekintően jártam el így aztán bekértem pár ár ajánlatott, de nagyon egyik sem ütötte meg azt a szintet, amit elvártam. Nekem a minőség volt a legfontosabb, és ezt a Milano Nyílászárótól meg is kaptam! Kiváló minőségi ablakok és ajtók közül választhattam. Mivel tóparton lakom ezért a szúnyoghálót is rájuk bíztam, mert az itt nyáron elég kényes téma. Mérnöki precizitással és nagy körültekinthetőséggel jártak el az ott dolgozók. Ügyfélorientált munkatársaik pontos igényfelmérés után beszerelték a lakáshoz legjobban passzoló ablakokat és a bejáratiajtót.100 %-osan meg voltam velük elégedve és a minőség is kifogástalan. Végre otthon érzem magam.

Kiss Balázs


Köszönjük szépen a gyönyörű munkát, precízen, pontosan, minden igényt kielégítően dolgoztak! Kizárólag ajánlani tudom a Milano Nyílászárót!

Budai Ágnes - Siófok


Mindig is szerettem volna egy nagy garázst mivel nem szeretek kint parkolni, találtam is egyet de a biztonságával nem voltam teljesen meg elégedve. Modern egyszerű és nagyszerű garázs ajtót akartam, amivel nem kell sokat szenvedni, ha be akarom zárni. A Milano Nyílászáró a legnagyobb odaadással végezte el a munkát, óriási választék és minőségi kiszolgálást kaptam a részükről. Én csak ajánlani tudom őket!

Zsolti-Kiskunhalas

 

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!