Spóroljon a számláin!
Takarítson meg pénzt nyílászárói cseréjével!

Tudta, hogy nyílászárói cseréjével, éves szinten, akár 30%-os rezsicsökkenést érhet el? 

 

Garanciális nyílászárók

Ha fontos Önnek a megbízhatóság, akkor válassza a Milano Nyílászárót, mert mi minden általunk kínált nyílászáróra garanciát vállalunk, valamint szakembereink több, mint 10 éves szakmai tapasztalattal rendelkeznek a nyílászárók értékesítése és beépítése kapcsán. A garanciális időszak két részből áll:

 Garanciális idő: 2 év, amely a nyílászárók szerkezeti elemeire vonatkozik (pl. vasalat, tok, szárny, üveg) és garantálja a nyílászáró megfelelő működését a rendeltetésszerű használat mellett. A garanciális időszak a nyílászárók átadásának napjától érvényes.

Szavatossági idő: 5 év, amely időszakon belül a gyártó felelősséget vállal azért, hogy az átadás pillanatában a nyílászárónak nem volt rejtett szerkezeti hibája. A szavatosság ideje alatt a gyártó gondoskodik a hibás alkatrészek utánpótlásáról.

 A Milano Nyílászáró által beépített nyílászárókra és árnyékolástechnikai termékekre (redőnyök, szúnyoghálók, párkányok stb…) szintén garanciát vállalunk, melyet kivétel nélkül minden ügyfelünknek biztosítunk.Ebben az esetben a garanciális idő 1 év, mely a termékek beépítésére szól (hézagmentesség, vízzárás, szigetelés, megfelelő és esztétikus rögzítés). Amennyiben a nálunk vásárolt termékeket más szakember építi be, a beépítésre nem tudunk garanciát vállalni. Ezért ajánljuk minden kedves ügyfelünknek, hogy az általunk végzett beépítést válasszák, mert így a megfelelő időszakos karbantartás mellett a garanciális időszakon túl, hosszú évtizedekig stabil és megbízható működést érhetünk el.

Cégünk az általunk forgalmazott alumínium és műanyag redőnyökre, valamint szúnyoghálókra is garanciát vállal. A garanciális idő ebben az esetben 1 év, mely az árnyékolástechnikai termékek szerkezeti elemeire vonatkozik (gurtni, automata, háló, tok, lefutó léc) és garantálja a termékekmegfelelő működését a rendeltetésszerű használat mellett. A garanciális időszak az árnyékolástechnikai termékek átadásának napjától érvényes. A szavatossági idő az árnyékolástechnikai termékek esetében 1 év, amely időszakon belül a gyártó felelősséget vállal azért, hogy az átadás pillanatában a nyílászárónak nem volt rejtett szerkezeti hibája. A szavatosság ideje alatt a gyártó gondoskodik a hibás alkatrészek utánpótlásáról.

 

A garanciával és szavatossággal kapcsolatban bővebb tájékoztatást szakembereinktől kaphat!

 

 

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!